Blogia
La nostra USEEC

S.Jordi

 

Hi havia una vegada en un petit poble, un castell enmig d’una muntanya. Estava habitat  per la família Useem. A prop d’aquella muntanya hi vivia un Drac que llençà foc per la boca. Aquest Drac tenia una filla que es deia Irina, que era una Dragona que llençà sabó per la boca i pel cul.

 

Com que aquell Drac necessitava menjar per ell i la seva filla, anava cada setmana al poble a menjar-se el remat. Fins que un dia el Drac es va trobar que ja no hi quedava més remat. Llavors va decidir imposar un llei, per tal de seguir alimentant-se. Aquesta llei consistia en que cada setmana s’aniria menjant una persona del poble si no travava ramat. 

 

La població va realitzar un sorteig, en aquell sorteig també entrava la princesa del poble, amb tanta mala sort que en el sorteig li va tocar a ella.

L’endemà el Drac va arribar, la princesa havia d’anar a trobar-se amb el Drac, al bosc. La princesa  tota sola es va endirsar al del bosc i com que tenia tanta por... es va tirar un pet que va matar a tota la vegetació, les plantes y els arbres van care, etc...De manera que des del castell es podia observar a la Princesa.

Quan el Drac es disposava a menjarse-la, de sobte va aparèixer S.Jordi muntat en un cotxe ...li va clavar un espasa al Drac i de la sang va aparèixer un cor de xocolata . S.Jordi el va agafar i se’l va regalar a la princesa...Quan va arribar la Irina, la filla del Drac al veure al seu pare mort, ella també va morir.

S. Jordi es va donar un petó amb la princesa.

 Dàmaris i Marc

0 comentarios