Blogia
La nostra USEEC

EXCURSIONS

Sortida a Cardedeu a la Fira de Sant Isidre

Sortida a Cardedeu a la Fira de Sant Isidre

Vam agafar el tren del centre de Granollers per a anar a Cardedeu a la Fira de Sant Isidre .Vam veure cavalls, vaques,cabres,porcs,ponis, ases i altres animals.Vam esmorçar i després vam anar a donar una volta per les tendes i la fira. També vam jugar als "tiros" i la mig dia vam tornar en tren. Ens ho vam passar molt bé.

Visita a la colònia Vidal

Visita a la colònia Vidal

El dia 18 de març els alumnes de 2n d’eso vàrem visitar la colònia Vidal al poble de Puig-reig a la comarca de Berguedà.Els alumnes de la USEEC també hi vam anar. Era una activitat de Tecnologia. Vam veure un audiovisual que ens explicava la història de les colonies tèxtils. La comarca de Berguedà, al costat del riu Llobregat és un referent molt important, ja que al costat del riu s’hi van crear la majoria de fàbriques, aprofitant l’aigua del riu. Després vam veure un pis de la colònia, el safareig on rentaven la roba, les dutxes de la gent i el caixer que hi va haver a la colònia, va ser el primer. Després vam visitar l’escola, la biblioteca i per últim la turbina d’aigua i la fábrica.

Ens va agradar moltíssim, el dia va ser molt assolellat i la panoràmica de la resclosa i el riu era molt bonica.

Agraïm a l’Agustí i la Cristina el haver-nos convidat i a la Dàmaris i a la Margarita per acompanyar-nos.Risa

Excursió a Viladrau

Excursió a Viladrau

Vam anar a Viladrau el 30 d'octubre de l'any passat!vam collir moltes castanyes i vam passar molt de fred!vam fer jocs molt divertits!

Excursió a la Piscina Municipal de Granollers el curs passat

Excursió a la Piscina Municipal de Granollers el curs passat

Volem compartir amb vosaltres les excursions que anem fent al llarg dels cursos escolars. Aquesta és de l’any passat.

Ens ho vam passar molt bé!